Ohita navigaatio

Tuo mummo pizzalle! -kampanja 1.–14.10.

Tuo mummo pizzalle! -kampanja 1.–14.10.

Pizzariumin arvot kumpuavat vahvasti italialaisesta kulttuurista. Olemme huomanneet, että italialaisessa ja suomalaisessa kulttuurissa on suuri ero siinä, kuinka vanhukset osallistuvat tavalliseen arkeen. Italiassa perheeseen kuuluvat vanhempien ja lapsien lisäksi myös isovanhemmat, sedät ja tädit. Suomessa ihmiset asuvat kaukana toisistaan, eikä isovanhemmille ole aina aikaa. Sen vuoksi haluamme kannustaa ystäviämme tuomaan mummon tai vaarin pizzalle. 

Niinpä me aloitamme nyt Tuo mummo pizzalle-kampanjan! Lokakuun ensimmäisten kahden viikon aikana, jos tuot mummon tai vaarin pizzalle, saatte pizzat puoleen hintaan. 

Toteutamme kampanjan yhdessä Gubben, naisvetoisen startupin kanssa. Gubbe yhdistää aktiiviset nuoret ja ikäihmiset, jotka kaipaavat piristystä arkeen. ”Gubbet” auttavat arjen askareissa, ruokaostoksissa, ulkoilevat ja heillä on aikaa myös kahvitella. Toisin sanoen tekevät asiakkaan päivästä paremman – elämisen arvoisen. Yhteisen hetken päätteeksi Gubbe kertoo kuulumiset läheisille sähköpostitse.

Seuraavien viikkojen aikana saammekin Gubbeja pizzalle yhdessä ikäihmisten kanssa.

Mikäli uskot, että Gubbe voisi tuoda piristystä läheisesi arkeen, nyt sinulla on loistava mahdollisuus testata palvelua. Lokakuun ajan uudet asiakkaat saavat Gubbe-käynnit puoleen hintaan (tarjous voimassa lokakuun ajan, arvo 152€). Tilaa nyt! 

https://www.gubbe.io/tilaa.html

Pizzarium <3 Gubbe