Ohita navigaatio

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysyttävää Pizzariumin toiminnasta? Haluatko varmistaa, sopivatko pizzamme erikoisruokavalioosi? Täältä saat vastauksen nopeasti!

Onko pizzoja mahdollista tilata etukäteen?

Kyllä. Suosittelemme ehdottomasti ottamaan meihin etukäteen yhteyttä, mikäli suunnittelet tilaavasi suuremman määrän pizzaa kerralla. Voit myös tehdä ennakkotilauksen suoraan Woltin tai Foodoran kautta. Yli 24 palan tilauksiin suosittelemme valitsemaan kokonaisia pizzalevyjä, joihin voit valita 1–2 makuyhdistelmää.

Voiko teiltä ostaa pizzaa mukaan?

Kyllä! Pizzapalamme sopivat erinomaisesti mukaan otettaviksi. Voit aina valita, haluatko pizzapalat valmiiksi lämmitettyinä, vai lämmitätkö ne mieluummin kotiuunissa. Jos pizzapalojen on tarkoitus matkata yli 20 minuuttia, suosittelemme lämmittämään palat kotiuunissa. Noin viisi minuuttia 225-asteessa riittää.

Onko teillä kotiinkuljetuspalvelua?

Wolt ja Foodora toimittavat pizzatilauksia tietyille alueille. Jos haluat tilata pizzaa kotiin, teethän tilaukseen suoraan valitsemasi palvelun kautta.

Onko teillä gluteenitonta pizzaa?

Kyllä, valmistamme myös pizzoja gluteenittomaan pohjaan.

Miksei pizzoja voi lämmittää mikrossa?

Voit toki lämmittää pizzapalat myös mikrossa, mutta emme suosittele sitä. Näemme paljon vaivaa, jotta pizzapohjan koostumus olisi kuohkea ja rapea. Mikroaaltouunissa pizzapohjan koostumus muuttuu toisenlaiseksi.

Onko käyttämänne mozzarella tehty pastöroidusta maidosta?

Kyllä, käytämme pastöroidusta maidosta valmistettua mozzarellaa. Lisäksi suurimmassa osassa pizzoja mozzarella kuumennetaan kuplivaksi pizzanpaiston yhteydessä. Huomaathan kuitenkin, että osassa pizzoista täytteet on lisätty vasta pohjan paistamisen jälkeen, jolloin täytteet pysyvät tarjoiluvaiheessa ”raakoina”.

Miksi teiltä ei saa haarukoita tai veitsiä?

Pizzapalat on tarkoitettu nopeaan syömiseen ja ne tarjoillaan paperin päältä tarjottimella. Tämän vuoksi emme pidä haarukoita tai veitsiä saatavilla. Jos kuitenkin ehdottomasti haluat aterimet, voit pyytää ne tarjoilijalta. Leikkaamme palat myös mielellämme pienemmiksi suupaloiksi, jos palat tuntuvat liian suurilta käsin syötäviksi.

Löytyykö teiltä gluteenittomia vaihtoehtoja?

Kyllä. Lähes kaikki pizzamaut voidaan valmistaa myös gluteenittomana. Gluteenittomat pizzat valmistamme tilauksesta.

Sisältääkö pizzapohjanne maitoa tai kananmunaa?

Ei. Pizzapohjamme ei sisällä maitoa eikä kananmunaa.

Mistä löydän tietoa pizzojen allergeeneistä?

Paikan päällä ravintolassa on tieto käyttämiemme raaka-aineiden allergeeneista.

Myyttekö lahjakortteja?

Kyllä, voit ostaa lahjakortteja kaikista ravintoloistamme tai nettikaupasta.