Pizzariumin tarina

Palapizza, pizza al taglio, on tärkeä osa roomalaista arkea. Lähes joka korttelissa on pieniä pizzaputiikkeja, joista leijailee vastustamaton tuoksu ja joihin on helppo poiketa hakemaan välipalaa, lounasta tai illallista. Pizzataikinoihin on panostettu ja makuyhdistelmät ovat mitä mielikuvituksellisimpia.

Me halusimme tuoda saman ilmiön Suomeen ja vuonna 2012 avasimme ensimmäisen Pizzariumin Turussa. Myös suomalaiset rakastuivat roomalaiseen palapizzaan, ja nyt pizzojamme saa viidestä kaupungista.

grid4

Emme tule koskaan unohtamaan roomalaisia juuriamme, ja pidämme vahvasti kiinni periaatteistamme. Kaikki pizzareseptimme on tehty italialaisen ruokakulttuurin kirjoittamattomien sääntöjen mukaan. Ainoa oikea pizzajuusto on meidän mielestämme tuoreesta maidosta valmistettu mozzarella ja tomaattikastikkeemme valmistetaan eteläitalialaisista, auringon alla kypsyneistä tomaateista. Esivalmistelemme kaikki pizzan päälle tulevat raaka-aineet paikan päällä omassa keittiössämme.

Kun pohjaan ja raaka-aineisiin panostaa tarpeeksi, myös pizza voi olla terveellinen ja tasapainoinen ateria.